Wednesday, 25 July 2012

MODEL PTPL_AZUWANZ & THE GENG




 

Ehem3.... tulis lagi laa kan... hahah... tak ada kerja laa dear.. sorry.. tak pew3.. jom share something dengan korang.. tentang model kita nie hah.. ingat senang nak cari model.. susah taw ! dah 2,3 ari bella korek2 kat laman facebook tau.. tetiba.. ternampak satu gambar ni.. memang terbaik laa..dorang fotoshoot kat kampus PTPL SHAH ALAM.. ala... lau nak tahu sangat... yang lelaki tu kawan bella tau.. hahha... kelakar2 bila difikir balik tau..
 
nak tengok tak gambar2 dorang?? boleh aje... hehehe.. JOM TERJAH.. !! ^_^
 
 
hamboii.. bukan main ag korang kan .. ^_^
 
superb meyhh !!

ada gaya azuwanz and the geng niee.. ^_^

apa yang awak tengok?? :)

Cun dan kacak ^_^


ok laa.. tu laa dia sedikit sebanyak gambar mereka... sebab.. azuwanz ada tokoh2 jadi model... cuma tu laa.. dia jer ta nak tunjukkan kemampuan dia dalam modeling...hahha.. dia bole jer jadi model... hahha..dia ni student lagi laa.. ambil course culinary art...nak jadi chef laa katakan... ni laa rupa dia...
 
 
pandang sape??




sampai di sini sajalah kita sharing..........nanti ada benda yang baru kita share ok .^_^ .... HAVE A NICE DAY... ^_^
 















         



No comments: