Monday, 30 July 2012

MINGGU PEPERIKSAAN

 

Salam sejahtera kepada yang rajin menerjah blog bella yang tak seberapa ni laa.. ngeee... oke laa... jom kita sharing satu topic yang agak menstresskan bella.... ^_^ ... MINGGU EXAM!!!! tidak!!! haiihh.. hari ni first day bella hadap exam kat kolej.. haihh.. dengan demam lagi... :( haaiihh... dalam bilik exam.. cam nie laa muka bella... 
 
 
cam nie laa muka bella dalam bilik exam tadi.. haaiihh.. dah laa demam kan.. aircond dia.. mak datuk.. sejuk giler.... eeeeee.... gigil bella dalam tuh.... malam nak hadap exam esok pagi kan.. hhaaiihh.... santak kepala bella tau tak??! TENSION meyhh.,... eeee...
 
 

buku keliling tu hah.... pening kepala bella nak belajar weyhh.. haha.. nsib baek laa bole jawab soklan tadi.. sebab dah study dari awal kan.. so.. kita cuma bole revision laa malam2 kan?? hehhe..... so..korang lau nak hadap exam.. jangan nak study last minute.. memang tak kan masuk kepala laa cam tuh.. so.. korang kena starting belajar dari awal.. lau tak.. apa yang korang belajar x kan masuk laa... ^_^.. 
 
 

Tu dia.. hahaha... so.. start study dari sekarang k.. nanti stress.. tertekan sape yang susah?? bukan bella.. korang laa yang susah.. ok laa.. nanti kita share lagi k... 
HAVE A NICE DAY ^_^ 

No comments: