Thursday, 19 July 2012

MALACCA12LC135 V1 & V2 KE GUNUNG LUMUT


 

 Ellowww!! morning guys!! amacam sihat tak ari ni?? ada tak yang demam ke... tak nak pergi mana2 ke.. nak dok umah jer??? ada eaa?? ok3.... sementara bella nak tunggu untuk ke kelas kan.. yelaa... kelas bella kul 1 ptg.... so bole laa kot.. share something dengan korang semua... hah... ^_^ .. jom terjah tittle ni pulakk.. ngee~~mesti korang tertanya-tanya kan.. ape benda nie kan?? hahaha.... oke2 laa... bella explain ok.. :) .. 
 
Melaka 12 135 LC ni baru je ditubuhkan.. tapi sambutan menggalakan laa.. sebab.. hasil usaha admin2.. dengan crew2 yang lain laa.. KELAB nie sekarang sudah di daftar di bawah  ... KEMENTERIAN apa erkk?? alaaa.. lupa laa pulakk.. :(( ... tak pe3.. t bella cer tanya kat ADMIN MELAKA 12 k.. :).. huhuhuhu... abis laa.. aku ta tahu nie.. haha.. tapew3.. relax k.. 

Hari tu.. crew2 yang lain g GUNUNG LUMUT tau.. ^_^ .. bella tak pergi sebab kat shah alam.. kn?? ada kelas dengan assignment agi.. dorang ada ajak tapi nak wat cam ne.. maybe next time laa bella join dorang laa.. ^_^ JOM tengok keseronokkan dorang.. ^__^


ni laa moto crew2 .. amcam? cun??




hah.. masa kalau tak silap... dorang berhenti kejap.. tak pon tunggu yang lain sampai.. ^_^



hmm.. apa lagi... macam2 gaya laa... hihihi



cik abg!! tak yah nak pandang camera sangat laa.. :P

hahhaha... wat peace lakk.. ahaaii...

cceeiittt.. =,=... mentang2 motor dah cun.. bergandingan pulakk..

alahaii.. best nye korang eaa?? :D

aikk.. cantik banner tuh laaa..... :D

ahaaaii.. baru lepas mandi laa tuw.....

aahaaaii... v2 laa.. haha.. pandang camera ke tak tu?? :P




ok laa.. tu la sedikit sebanyak keseronokkan dorang.. so.. ape lagi.. nak join dorang ke?? :P... TAK BOLE!! ... just joking laa.. law nak join.. PM laaa... FB yang bella bagi link kat bawah nie.. lau nak... bagitahu jer dorang k.. t dorang akan explain laa.. ^_^
 
http://www.facebook.com/zic.zack1
http://www.facebook.com/run.away.125 
 
ok...link dah bagi.... nanti korang2 chat laa dengan dorang k.. ^_^
HAVE A NICE DAY GUYS.. ^_^
 
 

No comments: