Sunday, 24 March 2013

RIDE TO CUTE LADIES AUTOSHOW (GATHERING)

  



Hai3... !! buat apa? relax? tidur? ok yang tengah tidur.. biarkan.. bagi dorang rest.. mana tahu esok dorang nak hang out kan? ok3..yang tak tidur tuh.. jom bella nak berceloteh tentang entry baru.. sorry ok.. dah lama tak update.. sebab sibukk.. sekarang.. jari-jemari tengah gatal nak taip entry and miang nak touch keyboard lappy bella ni.. ok3.. JOM !!

Pada 07 March 2013 satu event telah dibuat dan telah dianjurkan oleh Kementerian Belia dan Sukan.. jadi.. OH! Yamaha 135 LC Club telah dijemput untuk memeriahkan lagi event tersebut yang dibuat di Putrajaya... beriban orang yang datang masa tu.. Jadi.. Club OH! telah membuat susunan dan aturan ride untuk kesana dengan penuh dengan teliti dan tersusun agar perjalanan mudah dan lancar. Memang tidak dinafikan acara tersebut mendapat liputan yang meluas di seluruh Malaysia. Malahan,acara tersebut merupakan acara yang terbesar dalam sejarah Kementerian Belia dan Sukan yang juga dirasmikan oleh Perdana Menteri Malaysia kita sendiri.. .Jom! bella ada sediakan aturan acara dan perjalanan Club OH! untuk ke sana..!





DATE:: 17/3/2013,SUNDAY
PLACE:: PUTRAJAYA
TIME: 7.00 PAGI
RVP:: Petronas Puchong Gateway.

Kita akan berkonvoi ke Putrajaya bersama group2 Bikers yang lain.

ATURCARA PROGRAM CUTE LADIES AUTOSHOW 2013

AHAD, 17 MAC 2013


Masa Aktiviti

07:30 pg - Persiapan Konvoi (Kereta & Motor) di Petronas Puchong Gate
08:00 pg - Pergerakan konvoi bermula ke KBS
08:30 pg - Ketibaan Konvoi Kereta & Motor di KBS
- Autoshow Kereta & Motor bermula

12:00 tgh - Ketibaan YB Menteri Belia dan Sukan Malaysia.
- YB Menteri dan VIP menyaksikan acara :
1) Demo Drift
2) Split Fire & Fame Fire Aksi Stunt
3) Aksi Stunt
4) Free Style Xtreme
5) Audio Video Blasting
6) Gerai Pameran Cute Ladies


01:30 ptg - Makan tengahari.

03:00 ptg - Tamat.

*Tema Baju warna ungu...xkesah penuh atau sikit yang penting ada ungu.

Konvoi akan bermula jam 7.30 pagi...Pastikan anda smpai sebelum 7.30 pagi


JOM !! Tengok gelagat dorang jom.. 

PENAT KE CIK2 ABANG ??

MASING-MASING... HEHEHE



WOWWW!! JENTERA2 RIDER OH!

WOWW!! AWESOME !


PLAT M ...! STAND FOR MALACCA LAA.. 

BUSY3..


CUN MAAA.. !!

AMBOII!!

MASING2 TUNJUK JENTERA MEYHH!!

Ok laa guys! sampai sini sahaja share2 kita.. next time bella share lagi..ok dear.. gud nitez morning.. ^_^v

No comments: