Tuesday, 26 March 2013

SEPANG FORMULA 1 CIRCUIT WITH OH! 135 LC CLUB

   



Assalamualaikum...Terima Kasih diucapkan kepada semua yang membeli tiket F1.Kepada yang follow ke event Ride to F1,disini detail untuk anda.

Date:: 24hb Mac 2013/AHAD
From Federal Highway-
-Exit tol nilai,Ada traffic light amek kanan,Anda akan jumpa SHELL di sebelah kiri anda.Tunggu di situ.
-Meetpoint pada jam 0830 pagi.

From Shah Alam-
-Ikot Elite exit Klia,Masuk susur kiri ke LCCT,Roundbout jam 12,Tunggu di tepi jalan selepas roundbout.
-Meetpoint pada jam 0900 pagi.

Jika ada apa2 masalah sila hubungi saya di talian Aniel helpline-012-2749136 =D

                                                                                        · March 22 at 12:14pm near Kuala Lumpur 


Guys !! hahaha.. buat apa tuh?? haha.. cam biasa.. bella ada story baru tuk followers bella.. baru-baru ni...22 march 2013.. Admin OH! 135 LC club bella ada post something tau dekat channel kami.. tu.. cer tengok kat atas ni ... bella dah siap2 taip dah.. Actually .. masa ni.. abam Aniel bella ni..dah post dah.. untuk semua crew2 yang nak pergi ke Sepang .. 

Salah seorang crew memberitahu bella sebanyak 25 biji motosikal yang mengikuti ride kali ni.. amboii.. meriah laa korang kan? aku gak dok umah..hahhaa... JOM! kita tengok telatah dan kerenah dekat litar SEPANG.... heheh.. kereta semua berdesup..!!


FUHH!!

AWESOME !!

CUN JUGA..!

WOWW!!

WOWWW!!


PANAS KE CIK2 ABANG?
POSING HABIS LAA TUH..



ONCE OH! FOREVER OH! YEAAHH!

OK laa.. thats all untuk hari ni.. next time.. bella akan share something new pulakk ok.. HAVE A NICE DAY GUYS.. !! MMUUAAHHH!

No comments: