Sunday, 3 March 2013

2 HARI DI MELAKA



Hai u alls !! tengah buat apa?? hehehe.. dating?? ceitt! mentang2 ada buah hati kan?? date je manjang kan?? kihkihkih... by the way.. hope you guys happy forever and ever laa sayang.. heheh.. ok stop cerita pasal buah2 hati semua bagai ni.. NOW! jom kita nak share something neh.. heheh... emm.. bella baru je balik dari melaka kan.. heheh.. mestilahh.. kampung bella kan.. hehe... bella dengan family .. kitorang jalan2 .. hahaha.. sempena.. bella dapat voucher rm250 tuh.. before that thanks too Prime Minister.. so now.. !

tiba aja kat rumah... "mak! jom jalan kat bandar..ngehhh3!! dapat duit ni mak.." hahha.. hampeh punya anak.. hahhaa.. ok laa.. kitorang gerak lepas zohor.. bella drive dari petang membawak ke malam.. pastu sambung keesokkannya pulakk.. hahah.. kematu kaki bella.. tekan clucth..minyak..break.. ceewaahh!! bella dah habis P ok... :P .. jangan pandang ku tak ada buah pinggang k.. hahha.. 



kan?? nampak dah signboard melaka sentral nye..sempat lagi bella capture.. masa ni tengah traffic light.. tu yang snap!! 


hah... dah sampau dah dekat AEON JAYA JUSCO MELAKA...  parking nun belakang.. hahah.. masa ni.. nak cari parking.. mak aiihh!! susah sangat... sesak.. ! nasiblaa tak ada pelanggaran disitu ye.. biasalah.. bella kan dah pro.. ceewaahh!! hahah.. bangga kejap je pun.. bukan selalu.. hahha...

kitorang pun menyelinap masuk dalam JAYA JUSCO ni.. apa lagi... tempat pertama.. POPULAR BOOKSTORE laa.. hahaha.. masa ni.. bella masuk.. tak ramai orang...bila duk dalam 10 minit.. ouuchh!! ramai nye yang membeli-belah disini.. hehhe.. semua student.. guna voucher katakan.. bella baru spend rm150... hehehe... 



Thats my book... ehh ada pen.. yup laa.. tak cukup lagi rm1.. tu yang tambah pena... hahaha.. belum baca pun lagi.. dok terperap dalam bilik bella.. dah habis exam.. zuuppp!! itulah dia.. spend dengan novel lakk.. hahha.. dah siap borong... balik rumah cam biasa la.. keesokkannya.. "mak lapar.. makan jom" hahha






kitorang pergi ikan bakar umbai laa.. apa lagi.. hahah.. dah lama tak makan.. lama ke?? heheh.. kitorang punya menu.. sotong goreng tepung..ketam masak blackpaper(kegemaran) and the last one is a ikan siakap masak sweet sour.. hehhe..

NYUMMY6!! .. thanx a lot mum.. hehehe.... selit satu story.. mr.noty?? entah.. senyap sahaja.. marah kat bella kot.. yelaa.. actually ari sabtu dia ngadu.. kaki bengkak.. dia suruh bella jaga and then nak jumpa bella.. bella kat melaka.. tu yang tarik muka sampai sekarang.. call tak berjawab.. whatsapp tak balas.. eerrghh!! nasib laa kau bukan pakwe aku.. kalau tak.. aku picit2 hidung comey kau tuh sengal !! erghh!! tapi.. :( .. bella dah sayang dia.. dia ada mention

 " saya ada awak je.
. saya nakal dengan awak je..
 nak nakal dengan siapa..awak tak ada..
saya sayang awak juga

hewhewhew...ooppss!! hati.. jangan kau ulangi kesilapan dulu.. uwargghh!! mana kau cik noty.. erghh! geram dengan kau tahu tak?? hati aku diduga... erghh!! geram dengan kau tahu tak.. asyik ingat volley je.. kaki bengkak.. buat masalah pulakk.. eeee !! aku tarik pipi kau baru tahu..hilang sebelah nanti..  anyway.. aku tetap sayang kau ok mr.noty.. :) ... aku tahu kau perlukan masa untuk hilangkan bad mood kau yang macam sengal tu ok.. make sure kau happy bila kau whatsapp aku.. tak happy..siap kau !! sayang awak.. !! ^_^


No comments: